Њујоршки пентхаус во Скопје

Естетика, функционалност, есклузивност   Станбениот комплекс ДОМИНО, ексклузивноста, кој се гради во Тафталиџе, населбата во Скопје

Read More

Градежната компанија Импексел2 започна со изградба на голем станбено-деловен комплекс

“Естетиката и функционалноста на целиот простор се проектирани по највисоките светски стандарди за објекти со комбинирана намена”

Read More