Естетика, функционалност, есклузивност

 

Станбениот комплекс ДОМИНО, ексклузивноста, кој се гради во Тафталиџе, населбата во Скопје, го разликува Домино на пазарот на недвижнини се двата предвидени пентхаус апартмани, по еден во секоја ламела од Домино. со површина од 700 метри квадратни.

Апартманите се конципирани во стилот на најпознатите њујоркшки пентхауси, со есклузивен дизајн, со ѕидови од специјално стакло и импресивен поглед на градот и планината Водно.

Апартманите ќе бидат изградени од екстравагантни материјали, ќе има сопствено ладење и греење, вистински двор со хортикултурни површини и есклузивен базен. До пентхаусот ќе се доаѓа со засебен лифт кој води директно од гаражата до апартманот.

Станбениот комплекс ДОМИНО проектиран е по највисоките светски стандарди. Се употребуваат најсовремени материјали со висок квалитет, при што посебно се внимава на енергетската ефикасност. Станови со површина од 40 до 700 метри квадратни.

pent

22382119_1694247243942685_7532269730784119062_o

Leave a Comment